Objektide otsing

Kõik LAAM Kinnisvara aktiivsed kinnisvaraobjektid.

Objektide otsing

-
-
-
-

Harju maakond, Tallinn, Haabersti linnaosa, Kakumäe tee 195

MOEKAS JAPONISM JA RETRO KAKUMÄE POOLSAARE TIPUS

980 000 €
  • Tehingu tüüp: Müüa
  • Objekti nimetus: Maja
  • Objekti üldpind: 277 m2
  • Krundi suurus: 1209 m2
  • Tubade arv: 3
  • Korruseid kokku: 2
  • Maja materjal: Kivimaja
  • Ehituse aasta: 2020
Müüa avar ja valgusküllane eramu looduslikult kaunis asukohas Kakumäel.

Karakteriga kodu on märgatud ja tunnustatud ajakirjas Diivan (https://kodus.ee/artikkel/moekas-japonism-ja-retro) ja kodu on saanud aasta arhitektuuripreemia – puitfassaadiauhind
(https://moodnekodu.delfi.ee/artikkel/87923143/fotod-aasta-puitehitis-2019-voitjad-on-selgunud)

•MAJA•
Eksklusiivse Jaapani stiilis eramu on projekteerinud tunnustatud arhitekt Pelle-Sten Viiburg (Doomino arhitektid), sisearhitekt Karolin Kõll ja Lennart Lind. Maastikujundus Lidja Zarudnaya. Maja on lõplikult valminud 2020. aastal. Hoone paikneb 1209 m² suurusel kinnistul. Majas on soojustagastusega ja jahutusega ventilatsioonisüsteem, mis tagab ruumides alati värske õhu. Eramu soojuskandjaks on vesipõrandaküte õhksoojuspumba baasil. Täiendavaks kütteks on kasutusel salvestav küttekamin Austroflamm RayXtra, mis salvestab sooja pea 14 tundi.

Hoone on rajatud monoliit raudbetoontaldmikule, väliseinte konstruktsioon põhineb 500 mm paksusest poorbetoonist Bauroc ja kaetud puitroovitusel. Konstruktsiooni soojapidavus on U=0,15 W/m2*K. Eramu välisilmes sisalduv puitviimistlus on lahendatud Yaksugi põletustehnikas ja elemendid moodustavad kauni koosluse hoonet ümbritseva keskkonnaga.

Eramu on vertikaalplaneeringuga ja langeb edela suunas pea 3 m. Kolmel eritasapinnal paikneva hoone üldpind on kokku 277 m², väliterrass on 80 m².

Eramu siseviimistluses on kasutatud naturaalseid toone ja väga kvaliteetseid ning ajatuid materjale. Põrandaid katab kõrgkvaliteetne looduslik Saksa paekivi Jura Grey. Lisaks disainile on looduskivi eriti efektiivne soojusenergia edastaja ja salvestaja (põrandal oleva looduskivi kaal 6 tonni). Hoone sisekujunduses on kasutatud erilahendusega Yakisugi puitribi lahendust laes, mis tasakaalustab põrandal olevat looduskivi.
Hoones paikneb eri tsoonidena helisüsteem, mis võimaldab erinevates ruumides nautida valitud muusikat.

Hoone esimesel korrusel paiknevad avara köök-söögitoaga ühendatud elutuba (65,3 m², elutuba ja kööki võimalus eraldada klaasist ustega) magamistuba (17,1 m²) ja vannituba (5,2 m²) garderoob (1,8 m²), tualett (1,8 m²) ja avar esik (14,4 m²) ning majandusruum (7,1 m²), kus asuvad pesumasin, kuivati, teine külmik ja mahukas seinakapp ja valamu. Lisaks paiknevad esimesel korrusel garaaž- ja tehnoruum (30,6 m²). Erilist tähelepanu väärib avar elutuba laekõrgusega pea 4 m, mis on terves seinaulatuses lahendatud klaasfassaadiga, mis omakorda avaneb lükandsüsteemina. Hoone teisel korrusel paikneb master bedroom (31 m²), mille sisse kuulub avatud garderoob, duširuum ja WC. Tehnika firmadelt Siemens ja Smeg. Elutoa pehme mööbel on pärit tuntud disainmööbli tootjalt Perobell. Köögis Botempi disainsöögilaud ja Combina toolid.

Hoone alumisel tasapinnal asub SPA-kompleks hoonepäikselises läänetiivas ja merepooses osas paikneb eraldatud hubane 27 m² SPA kompleks – aurusaun, soome saun ja külmavee bassein. Väga hubane ja stiilne hooneosa on hästi läbimõeldud planeeringuga. SPA puhkeruumis on mõnus lõõgastuda ja nautida vaateid sisehoovi, hubasust lisab veelgi SPA seinal biokamin Ebios Fire.

Hoonele on arhitekt planeerinud ja eritellimusena valmistatud suured klaasgaleriid raamaturiiuli ette ja kööki, mis annavad ruumidele veelgi avarust ja loomulikku valgust. Elutoa kõrgemas tasapinnas paikneb maast laeni raamaturiiul, mis loob ruumi nooblit elegantsi ning kuhu mahub piisavalt raamatuid ja muid eksponeerimist väärivaid esemeid.

Suveperioodil on võimalus kasutada terrassi elutoa osana. Kaunid vaated krundile ja terve päeva päikesepaiste terrassile koos päikseloojanguga loovad unustamatuid suvemälestusi. Terrassil on ka moderne täisautomaatne Saksa markiis Weinor, mis kaitseb suvel kuuma päikese eest. Õhtuti terrassil istudes mõjub markiisist katus oma timmerdatavate Led-tulede valguses ja terrassisoojendi soojuses eriti õdusana.
Samuti on köögist ja saunakompleksist pääs hoovipoolsele avarale ja päikeselisele terrassile.

•ÜMBRUSKOND JA PARKIMINE•
Kakumäe on kesklinnast vaid 12 km kaugusel. Kakumäe rand on tuntud imeilusa liivaranna poolest. Rikkalik männimets ja poolsaart ümbritsev keskkond teevad piirkonnast vägagi hinnatud elukoha.

Maja eest algab kergliiklustee kust saab pikemaid retki teha Tallinna kesklinna või Lohusalu suunal. Mööda kergliiklusteid on põnev jalutada ümbruskonnas paiknevate küladeni, mis pakuvad avastamisrõõmu ja jalgrattaga mugavat kulgemist. Bussipeatus on majast mõnekümne meetri kaugusel ja Bolti parkla.

Kinnistult vaid mõnesaja meetri kaugusel asub kaunis liivarand ja idülliline nn kaluriküla, kus paadid vees loksuvad. Suvehommikutel on võimalus kaluritelt värsket kala hankida, mis on omaette elamus. Teisel poolt maja algavad aga kohe metsarajad, kus mõnus sportida või lihtsalt jalutada ja mustikaid korjata. Läbi metsa läheb mööda kaunivaatelist kaldarada tee moodsasse Haveni sadamasse. Kaldapealselt avanevad kaunid vaated Naissaarele ja kesklinna tornidele.
Lähedal asuvad ka mitmed toidupoed, linna poolt tulles jääb teepeale Kakumäe Selver ja Lidl. Mõne kilomeetri kaugusel on ka väga hea kaubavalikuga Tabasalu Prisma.

Spordiharrastajatele on suurepärane võimalus paari kilomeetri kaugusel asuv Kakumäe raba, kus on pimedal ajal valgustatud tervise- ja suusarajad. Kui peres on kooliealisi lapsi, siis lähedal asub Rocca Al Mare Kool, kuhu mugav otse maja eest väljuva bussiga sõita. Kindlasti ei saa märkimata jätta lähedal asuvaid restorane oma mõnusa atmosfääriga nagu Meat Resto ja Puri ning loomulikult Itaalia maitseid pakkuv Lucca.

Enda auto saab parkida ühekohalisse garaaži, kuhu mahub lisaks ka rattapark ja muud igapäevaselt mittekasutatav kraam. Maja ees on lisaks parkimiskohti kuni kolmele autole.

•KOMMUNAALKULUD•
Vesipõrandaküte õhksoojuspumba baasil, mis koos looduskivist põrandatega muudavad elektriarved suhteliselt tagasihoidlikeks – suvel ca 150 €, talvel kuni 300 €.

Võtke ühendust ja tulge tutvuma!


☆ Päevakorras kinnisvara müümine, ostmine või välja üürimine? Arutame seda kohtumisel!
Aivar Villemson
Juhatuse liige / Partner
 
  • 610 8777
  • 503 3902
  • See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
  • Profiil