Objektide otsing

Kõik LAAM Kinnisvara aktiivsed kinnisvaraobjektid.

Objektide otsing

-
-
-
-

Harju maakond, Tallinn, Nõmme linnaosa, Turbasambla tn 4

549 000 €
  • Tehingu tüüp: Müüa
  • Objekti nimetus: Maja
  • Objekti üldpind: 254.5 m2
  • Krundi suurus: 1500 m2
  • Katastritunnus: 78404:408:2260
  • Tubade arv: 6
  • Korruseid kokku: 2
  • Maja materjal: Kivimaja
  • Ehituse aasta: 2000
Nõmme mändide all rahulikus ja hinnatud Veskimöldre rajoonis on müüki tulnud 2-korruseline eramu. Hästi läbimõeldud planeeringuga maja ja kaunis kinnistu on suurepärane võimalus looduslähedases keskkonnas kodu loomiseks.

MAJA
Vaiksele Turbasambla tänavale keerates saadab Teid paremal pool kaunis männimets, mis jääb ka maja lõunapoolsele küljele. See loob meeldiva meelolu ja viib kiiresti meelest linnakära ja töised toimetused. Kinnistule jõudes võtab Teid vastu väärikas kahekordne 254,5 ruutmeetrise kogupinnaga eramu, mis koos kauni aiaga moodustavad harmoonilise terviku.
Majja sisenedes jõuate läbi esiku liikudes elutuppa, mis oma avara ja valgusküllase naeratusega Teid lahkelt vastu võtab. Siin on kõik vajalik, et pärast päevatööd või mõnusal nädalavahetusel koos pere ja sõpradega ühiselt aega veeta. Tuba ilmestab ja loob meeldiva atmosfääri kamin, mis oma elava tulega lisab soojust ja hubasust. Elutoast pääseb otse 14,2 ruutmeetrisele avarale terrassile, kus saab mõnusaid grilli – ja suveõhtuid nautida. Elutoa kõrval on hästivarustatud ja täissisustusega köök koos suure söögilauga. Köögimööbel on valmistatud firma Schmidt poolt. Köögis on olemas induktsioonpliit, ahi, õhupuhasti, suur külmik, nõudepesumasin ja mikrolaineahi.
Köögil on kolm akent, mis muudavad toiduvõluri kuningriigi valgusküllaseks ja säravaks.
Esimesel korrusel on olemas wc ja suur lükandustega sisseehitatud seinakapp.
Edasi jõuate sauna eesruumi, mis oma kujundusega viib Teid otsekui lõunamaa reisile.
Siit pääseb ka õue terassile.
Eesruumi kõrval on suur sauna pesuruum, kus on dušš ja suur mullivann. Leiliruumis hoolitseb leilimõnude eest ehe puukeris.
Alumisel korrusel on ka eraldi ruumikas majapidamisruum, koos pesumasina, riiulite ja panipaikadega. Majal on garaaž, koos mahuka panipaigaga ja eraldi sissepääsuga tehnoruum.
Teisele korrusele jõudes on vasakul esmalt kauni ümmarguse aknaga kabinet, millest viib uks ühte magamistubadest. Sellel toal on katuseaken, mis piisavalt valgust jagab. Toast pääseb ka abiruumi, mida saab kasutada panipaigana. Suur magamistuba on varustatud walk-in garderoobilahendusega. Toast pääseb ka otse vannituppa. Kõik need lahendused lisavad mugavust.
Liikudes trepihallis edasi jõuame väiksemasse heledates toonides magamistuppa, mille aknad avanevad hommikupäikese poole. Teisel korrusel asuv viies tuba on põnevalt lahendatud läbi kahe tasapinna. Selline lahendus on võimaldanud väga oskuslikult kasutada ruumi, liigendada tuba ja luues sellele lisaväärtust. Nii on toa alumisele tasapinnale loodud elutoa osa ja ülemisele töönurgaga magamistuba.
Toa ülemiselt tasapinnalt pääseb panipaika ja maja pööningule.
Tubade ja ruumide paigutust saate vaadata kuulutusele lisatud plaanidelt.
Maja videotuuri leiate siit https://youtu.be/_xSUB3I158U

TEAVE EHITISE KOHTA JA KOMMUNIKATSIOONID.
2000. aastal eriprojekti järgi rajatud kivimaja on ehitatud kergplokkidest. Majal on kivikatus, mis lisab hoonele väärikust. Katuslagede ja katuse kandekonstruktsioonid on valmistatud puidust ja maja vahelaed on valmisatud raudbetoonist. Majal on kasutatud puitpakett aknaid. Maja fassaadi katab nägus klombitud kivi. 2013 . aastal viidi hoones läbi mahukad remonttööd, mille käigus said kõik maja toad ja ruumid uue ja värskema ilme.
Kolm aastat tagasi vahetati välja maja küttesüsteem ja paigaldati kaasaegne ja ökonoomne õhk – vesi soojuspump AirO Hydro tootjalt Bosch. Lisaks saab soovi korral
kütta kaminat ja nautida elavat tuld. Hoones kasutatakse loomulikku sundventilatsiooni. Kõikides märgades ruumides on elektri põrandaküte. Majal on tsentraalne veevarustus ja kanalisatsioon. Hoone elektripeakilbi võimsus on 3x25A.
Majal on kehtiv kasutusluba.

KINNISTU JA AED
Männimetsa lähedus ja vaikne piirkond loob sellele avarale 1500 ruutmeetrisele kinnistule eeldused mõnusaks ajaveetmiseks. Ilusad kõrged männid ja aeda kattev kaunis muruvaip juhivad meid aiaga lähemalt tutvuma. Aias on aastatega rajatud kenasti hooldatud lillepeenrad ja põõsad, mis oma õiterohkusega silmailu pakuvad. Aia servas on väike veesilm, mis samuti tähelepanu köidab. Aeda avanev avar terrass on osaliselt katusega kaetud. Lisaks aitab terrassi vihma eest kaitsta suur mootoriga avatav markiis.
Terrassi ees on kiviplaatidega kaetud ala, kus mahub võõrustama ka suuremat seltskonda.
Aia tagumises osas on väike aiamaja, kus saab hoida aiatööriistu ja küttepuid.
Maja ees on paigaldatud välisvalgustus ja lipumast. Aial on puldist avatav liugvärav.

ÜMBRUS JA ASUKOHT
Juba tänava nimi – Turbasambla viitab metsale ja looduslähedasele elukeskkonnale.
Vaikne ja harva liiklusega tänav, mida ühelt poolt katab männimets, lisavad piirkonnale ainult lisaväärtust. Jalutuskäigud või tervisejooks metsas saavad siin soovi korral igapäevasteks kaaslasteks. Ometi on ka kõik eluks vajalikud mugavused ja teenused Veskimöldres, Laagris ja Nõmmel piisavalt lähedal. Lähedal asuvad ka lasteaiad ja koolid. Lisaks asuvad lähedal erinevad kauplused - Veskitammi, Maksimarket, Rimi ja Selver. Samuti asuvad piirkonnas mitmed restoranid, mis saavad pakkuda meeldivaid elamusi ja vaheldust kodus valmivatele hõrgutistele. Mugavalt lahendatud ühistranspordi lähim peatus on Laaniku. Lisaks bussiühendusele on mugavaks transpordiks linna Laagrist väljuv rong. Autoga jõuab kesklinna 20 minutiga.
Siin kaunis looduslähedases keskkonnas saate nautida kõike seda, mis aitab luua kodutunde ja toob meelerahu.

Kui kõik see on Teile oluline ja kõnetab, siis võtke julgelt ühendust, et saaksime koos seda hubast maja vaatama minna!





Raul Kalep
Maakler / Kliendihaldur
 
  • 5647 3773
  • See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
  • Profiil