Objektide otsing

Kõik LAAM Kinnisvara aktiivsed kinnisvaraobjektid.

Objektide otsing

-
-
-
-

Harju maakond, Harku vald, Tiskre küla, Alasniidu tee 51

324 500 €
  • Tehingu tüüp: Müüa
  • Objekti nimetus: Elamumaa
  • Krundi suurus: 2950 m2
  • Katastritunnus: 19801:002:1347
Detailplaneering on tehtud
Tehnosüsteemodega liitumine on hinnas!

ELAMUKRUNT
Kõrgelt hinnatud Tiskre külas Alasniidu elamurajoonis on tulnud müüki üks viimastest elamukruntidest suurusega 2950 ruutmeetrit. Krunt on väga hea asukohaga, millele lisab privaatsust paiknemine Alasniidu tee lõpus.
See tagab minimaalse autode liikumise ja muudab elurajooni rahuliku elukeskkonna antud krundil veelgi mõnusamaks. Elamumaal kasvavad vilja kandvad astelpaju põõsad, mis kevadest alates oma rohelusega silmailu pakuvad ja sügisel oma saagiga pererahvast lahkesti kostitavad.
Krundi piirini on rajatud kõik vajalikud tehnosüsteemid. Siia kuuluvad vesi, kanalisatsioon, elekter 3x16A, gaas ja sidekanalisatsioon.
Krundile on võimalik ehitada kuni kahekorruselised hooned kokku 3 hoonet, elamu ja 2 abihoonet. Lubatud ehitusalune pind on kuni 300 ruutmeetrit
kokku suletud brutopinnaga 600 ruutmeetrit.

ÜMBRUSKOND
Alasniidu elamurajoon on kenasti väljaarendatud. Kõik juurdepääsuteed on asfaltkattega ja tänavavalgustusega. Samuti on olemas kergliiklusteed ja laste mänguväljakud. Ainult 500m kaugusel asub lasteaed. Tabasalus on valminud kaasaegne hariduslinnak koos uue riigigümnaasiumiga. Lisaks on planeeritud Tiskre põhikooli ja lasteaia ehitus. Hea on ka transpordiühendus linnaga ja lähim linnaliini nr.27 „Oja“ bussipeatus asub 300m kaugusel. Piirkonna lähedal on ka mitmed kauplused ja apteegid ( kaks Prismat, kaks Rimi, Selver, ja ca 900m jalutuskäigu kaugusel kauplus Meie koos apteegiga). Rocca-Al-Mare kaubanduskeskus asub 10 minuti autosõidu kaugusel, väikelaevade sadam Haven Kakumäe 8 minuti autosõidu kaugusel.
Alasniidul tegutseb aktiivne selts, mis kohalikele elanikele erinevaid üritusi ja ettevõtmisi korraldab. Nii on aktiivsetel elanikel võimalik seltsis kaasa lüües muuta oma kodukohta paremaks ja tunda rõõmu loodud lisaväärtustest. Siin on elanike jaoks olemas kõik vajalik, et tunda rahulolu valitud elukeskkonnast.

Kui otsite rahulikku, turvalist ja kaasaegselt väljaarendatud elukeskkonda, mida antud kinnistu pakub, siis võtke julgelt ühendust.

Raul Kalep
Maakler / Kliendihaldur
 
  • 5647 3773
  • See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
  • Profiil