Objektide otsing

Kõik LAAM Kinnisvara aktiivsed kinnisvaraobjektid.

Objektide otsing

-
-
-
-

Harju maakond, Tallinn, Kristiine linnaosa, Keemia tn 11

449 000 €
  • Tehingu tüüp: Müüa
  • Objekti nimetus: Korter
  • Objekti üldpind: 245 m2
  • Katastritunnus: 78407:701:1180
  • Tubade arv: 6
  • Korrus: 5
  • Korruseid kokku: 7
  • Maja materjal: Kivimaja
  • Ehituse aasta: 1999
  • Energiamärgis: D
HEA PAKKUMINE!
Kompenseerime Teile antud korteri ostu finantseerimise pangalaenu 6 kuu EURIBORI kulud ühe aasta ulatuses.
Pakkumine kehtib korteri broneerimisel kuni 30.04.2024.

KORTER

Teid ootab ainulaadne läbi kolmekorruse planeeritud suur 6 toaline 245 m2-ne ja valgusküllane korter.
Korter on vaba.
Korteri videotuuri leiate siit https://youtu.be/zlUk0OIORRE

Korter on värskelt täielikult renoveeritud ja ootab uut omanikku.
Korter algab 5 korruselt ja lõpeb 7 korrusel asuva katusealuse penthouse toaga.
Korterisse sisenedes võtab Teid vastu ruumikas 7m2 esik, mille põrandat katab kvaliteetne keraamiline plaat kollektsioonist Kliff Sand. Esikus on põrandaküte. Esiku kõrval vasakul paikneb 9 ruutmeetrine garderoobiala. Paremale poole jääb 12 m2 suurune tuba, mis sobib hästi kabinetiks, magamistoaks või külalistetoaks. Põrandat katab selles toas tammeparkett. Otse korteri sissepääsu vastas on vannituba, mille seinu katavad Hispaania keraamilised plaadid kollektsioonidest Simplicity ja Diamond Gold. Vannitoa koosseisu kuuluvad Ravak dušikabiin, wc-pott, kraanikauss koos valamukapiga, Lungo kraan ning soojenduse ja valgusega peegel.
Seejärel jõuate suurde ning valgusküllasesse kööki/söögituppa, mille pindala on 25 m2. Köögimööbel on valmistatud eritellimusel ja köögi töötasapinnaks on naturaalne kivi. Köögitagaseina katab keraamiline plaat Optics Jade. Köögis on olemas kogu vajalik kvaliteetne tehnika: ahi, elektripliit, nõudepesumasin, ja tõmbekapp. Avara köögi ja söögitoa põrandat katab tammeparkett ning osaliselt keraamiline plaat.
Köögi kõrval on olemas perenaisele vajalik 5 m2 abiruum, mille seinad ja põrand on kaetud keraamiliste plaatidega.
Esikust läbi tulles jõuate väärikasse kaminaga elutuppa suurusega 34 m2. See hubane tuba on ideaalne koht puhkuseks peale tööpäeva ning kaminatule nautimiseks. Toas on nii seina- kui laevalgustid, mida saab reguleerida vastavalt oma soovidele. Ka selles toas on põrandal naturaalne tammeparkett.
Toa aknast paistvad kätte vanalinna tornid.

6. korrus
Järgmisele korrusele pääseb mööda laia treppi, mille astmed on kaetud pehme vaipkattega. Lisaks on vaipkattega kaetud ka 6. korrusega koridor.
Koridorist pääseb kolme magamistuppa pindaladega 20,5 m2, 17,7 m2 ja 15,5 m2.
Magamistubades on põrandal tammeparkett ning ühes magamistoas on juba sisseehitatud garderoob.
Siin korrusel asub avar ja valgusküllane vannituba suurusega 12 m2. Lisaks avarale vannitoale asub siin ka saun 6 m2 mahuka leiliruumiga. Kõige krooniks saab vannitoast ja saunast minna otse 12,2m2 klaasitud verandale, millelt avanevad vaated Tallinna vanalinnale. See on suurepärane koht lõõgastumiseks pärast vanni – või saunmõnude nautimist. Vannitoas on kõik vajalik olemas: BALTECO vann, wc-pott, bidee, suur kraanikauss 120cm suuruse valamukapiga, 2 kraani ja valgustusega peegel. Vannitoas on põrandakütte. Põrand ja seinad on kaetud keraamilise plaadiga kollektsioonist Calacatta Gold.

7. korrus
Siia korrusele pääseb keerdtrepi kaudu, mille astmeid katab samuti vaipkate. Korteri viimasel korrusel on üks 30 m2 suurune katuseakendega hubane tuba. Sellest katusealusest toast on võimalik teha mõnus ajaveetmise koht, kus pere ja sõpradega mängida lauamänge, piljardit, lauatennist või kujundada see hoopis koduseks raamatukoguks . Antud tuba sobib hästi ka mugavaks isiklikuks treeningsaaliks või miks mitte väga privaatseks kabinetiks.
Terves korteris on paigaldatud uued programmeeritavad elektriküttega õliradiaatorid.
6. korruse koridori ning 5. korrusele (elutuppa, kööki ning kabinetti) on lisaks paigaldatud uued ökonoomsed õhksoojuspumbad, mida vajadusel saab suvel kasutada ka konditsioneeridena. Kõik kütteseadmed omavad targa kodulahenduse jaoks valmisolekut. Kõik korteri aknad on kolmekordse paketiga kvaliteetsed puit-alumiinium aknad, mis tagavad hea soojapidavuse ja helikindluse. Korteril on metallist turvauks ja lisaks veel puituks. Korterile kuulub ka keldriboks ja eraldi jalgrataste hoiustamise koht.

MAJA

Selles eriprojekti järgi ehitatud kivimajas on elanud mitmed tuntud ministrid ja riigitegelased.
Maja eest hoolitseb tegus KÜ. Trepikojad on lukustatud ja sissepääsud on varustatud kaameratega, millest saab korteriomanik siseneja tuvastada. Majal on endal olemas lukustatud kõrvalhoone, millesse on oskuslikult lahendatud elanike tarbeks jalgrataste hoidla. Samuti asub maja hoovis väljaehitatud privaatne laste mänguväljak.
Majaelanikud saavad parkida, kas maja tänavapoolsel küljel või tõkkepuuga varustatud parkimisalal maja hoovis. Majas on olemas optiline kaabel kiire interneti tarbeks.

ASUKOHT

Antud maja asub kesklinnast ainult 5 minuti autosõidu kaugusel vaikses piirkonnas hinnataud Kristiine linnaosas. Naabruses asuvad nii lasteaed, kui koolid. Lähedal asuvad ka Tallinna ühed parimad kaubanduskeskused Kristiine ja Rocca al Mare, Tallinna Loomaed, Unibet Arena ja Haabersti Jäähall.
Kogu piirkond on kiires arengus ja lähiaastatel ehitatakse naabruses välja Hipodroomi Kvartal, mis pakub uusi kaasaegseid töö - ja vabaaja veetmise võimalusi rohkete kaupluste, kohvikute ja restoranidega.

Võta julgelt ühendust ja läheme koos seda põnevat ja hubast korterit vaatama!
Raul Kalep
Maakler / Kliendihaldur
 
  • 5647 3773
  • See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
  • Profiil