Objektide otsing

Kõik LAAM Kinnisvara aktiivsed kinnisvaraobjektid.

Objektide otsing

-
-
-
-

Harju maakond, Tallinn, Nõmme linnaosa, Kaasiku 6

539 000 €
  • Tehingu tüüp: Müüa
  • Objekti nimetus: Maja
  • Objekti üldpind: 154.3 m2
  • Krundi suurus: 893 m2
  • Katastritunnus: 78404:408:6990
  • Tubade arv: 5
  • Korruseid kokku: 2
  • Maja materjal: Kivimaja
  • Ehituse aasta: 1959
MAJA
Kaasiku tänav on väike vaikne kõrvaltänav, mis asub hinnatud Nõmme elurajoonis mändide all. Maja asub suurest teest eemal, tagades nii meeldiva ja rahuliku elukeskkonna.
Kinnistul võtab Teid vastu armas kahekordne 154,3 ruutmeetrine maja, mis koos kauni aiaga moodustavad harmoonilise terviku.
Esimesel korrusel liikudes läbi trepihall - esiku tervitab Teid avar kuue aknaga valgusküllane elutuba, mis oma hubasusega tähelepanu köidab. Siin on kõik vajalik, et pärast päevatööd või mõnusal nädalavahetusel koos pere ja sõpradega ühiselt aega veeta. Elutoast pääseb otse avarale terrassile, kus saab mõnusaid grilli – ja suveõhtuid nautida. Siia paistab suvel päike läbi terve päeva. Elutoa kõrval on hästivarustatud ja täissisustusega avatud köök, kivist tööpinnaga. Köögis on olemas induktsioonpliit, ahi, õhupuhasti, suur külmik, nõudepesumasin ja mikrolaineahi. Esimesel korrusel on veel lisaks dušširuum, wc ja muidugi saun. Saunas pakub mõnusat leili ehtne puukeris, mida mahub avarale saunalavale nautima korraga ka natuke suurem seltskond. Leiliruumil on ka aken, kust saab aeda vaadata ja vajadusel ruumi õhutada. Eraldi on allkorrusel ka majapidamisruum, kus paiknevad pesumasin, kuivati ja riiulid. Lisaks on eraldi ruum tehnosüsteemide jaoks.
Liikudes trepist ülesse jõuate teisele korrusele, kus võtab Teid vastu trepihall/tuba. Hall on piisavalt suur, et soovi korral saab seda kasutada kabinetina, vabal ajal harrastuste ja puhke hetkede nautimiseks. Teisel korrusel on 3 magamistuba. Suur magamistuba on väga valgusküllane ja siit pääseb ka 10,5 ruutmeetrisele rõdule. Lisaks on kaks armast väiksemat magamistuba, aknaga duširuum ja wc.
Majal on 2 sissepääsu, üks tänavalt ja teine hoovist. Sissepääsu ette on võimalik soovi korral rajada autole parkimisala, mis on täna säilitatud kena muruplatsina.

Maja tutvustava videoklipi leiate siit https://www.youtube.com/watch?v=-UWgglqiL28

TEAVE EHITISE KOHTA JA KOMMUNIKATSIOONID.
Maja on ehitatud 1959 aastal ja on lähiaastatel täielikult renoveeritud. Kõik peale maja välisseinte on tänapäevaste nõuete kohaselt ja kvaliteetsete materjalidega ehitatud kaasaegseks koduks. Seda on tehtud maitsekalt, ilutunde ja südamega.
Korralikult soojustatud majale on paigaldatud uued 3-kordse klaaspaketiga Viking Window aknad/uksed. Paigaldatud on uus klassikprofiil plekk-katus, uued korstnapitsid.
Tubades on naturaalne tammeparkett, mõlemas duširuumis kvaliteetne laevatekk parkett. Korralik ja mugav trepp teisele korrusele.
Maja küttelahenduseks on kaasaegne ja ökonoomne õhk-vesi küttesüsteem. Esimesel korrusel on paigaldatud vesipõrandaküte ja teisel korrusel on radiaatorküte.
Mõlema korruse san.ruumis on nii vesi- kui ka el.põrandaküte.
Elutuppa ja teisekorruse trepihalli saab soovikorral kamina või ahju paigaldada.
Majal on uus torustik, tsentraalne veevarustus ja kanalisatsioon. Kogu maja elektrisüsteem on välja vahetatud ja elektripeakilbi võimsus on 3x32A. Hoovis on ka salvkaev, mida on hea kasutada kastmiseks. Maja on ühendatud valguskaabliga kiire interneti ja teleteenuste tarvis. Maja renoveerimine on tehtud vastava projekti alusel.
Majal on kehtiv kasutusluba.

KINNISTU JA AED
Vaikne piirkond loob sellele 893 ruutmeetrisele kinnistule eeldused mõnusaks ajaveetmiseks. Ilusad kõrged männid ja aeda kattev kaunis muruvaip on kenasti kahest küljest piiratud ilusa tiheda elupuuhekiga. Aias on istutatud lillepeenrad ja kasvavad viljapuud. Korrapärase nelinurkse kujuga krunti piirab tänavapoolsest kahest küljest korralik lippaed. Krundil asub ka kuur aiatehnika ja tarvikute hoidmiseks.

ASUKOHT
Maja asukoht on suurepärane, asudes vaikses kõrvaltänavas eramajade piirkonnas. Siin on kõik vajalik lähedal nii koolid, kui lasteaiad. Lähedal asuvad Harku metsa terviserajad, Glehni loss koos metsapargiga ja ainult 1kilomeetri kaugusel on Rõngasjärv oma liivarannga, mis suvel kutsub veemõnusid nautima. Siin on ka hea transpordi ühendus kesklinna ja teiste linnaosadega. Lähimad bussipeatused on nt Kadaka pst-l Sireli, 210m kaugusel ning 450m kaugusel Pärnu mnt ääres, Pääsküla jaam peatus.
Pääsküla rongijaam jääb siit 700m kaugusele ja Nõmme keksus on 3,5km. kaugusel
Siin kaunis looduslähedases keskkonnas saate nautida kõike seda, mis aitab luua kodutunde ja toob meelerahu.

Kui kõik see on Teile oluline ja kõnetab, siis võtke julgelt ühendust, et saaksime koos seda hubast maja vaatama minna!

Raul Kalep
Maakler / Kliendihaldur
 
  • 5647 3773
  • See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
  • Profiil