Objektide otsing

Kõik LAAM Kinnisvara aktiivsed kinnisvaraobjektid.

Objektide otsing

-
-
-
-

Harju maakond, Saue vald, Vatsla küla, Vatslaoru 47

259 000 €
  • Tehingu tüüp: Müüa
  • Objekti nimetus: Maja
  • Objekti üldpind: 156.8 m2
  • Krundi suurus: 918 m2
  • Katastritunnus: 72501:001:0114
  • Tubade arv: 7
  • Korruseid kokku: 2
  • Maja materjal: Kivimaja
  • Ehituse aasta: 1995
MAJA
Siin on suurepärane võimalus neile, kes hindavad linnalähedust koos oma aia ja vaikusega. Vatsla külas asuval kinnistul võtab Teid vastu kahekorruseline maja. Maja asub suurest teest eemal, tagades nii meeldiva ja rahuliku elukeskkonna.
See 156,8 ruutmeetrine eramu pakub rohkelt võimalusi ja avastamisrõõmu.
Majal on kaks eraldi sissepääsu ja kaks eraldi treppi, mis viivad teisele korrusele.
Selline lahendus võimaldab maja kasutada ka kahel eraldi leibkonnal või kahepere elamuna.
Esimesel korrusel paiknevad elutuba, köök, vannituba, saun, ja kaks tualetti.
Sauna leili eest hoolitseb ehtne puukeris, mis pererahvale ja külalistele saunaõhtutel kosutust jagab. Seinakatetena on esimesel korrusel kasutatud naturaalset laudist ja tapeeti. Põrandad on kaetud laminaatparketiga.
All korrusel on veel tehnoruum ja garaaž. Majal on ka oma väike kelder.
Teisele korrusele pääseb mõlemast maja tiivast eraldi treppide kaudu. Teisel korrusel asuvad 5 magamistuba. Tubade seinad on kaetud eriilmeliste tapeetidega ja põrandatel on kasutatud põrandalauda. Maja siseuksed on valmistatud puidust. Lisaks on kinnistul eraldi abihoone ja katusega kaetud terrass.
TEAVE EHITISE KOHTA JA KOMMUNIKATSIOONID
Algselt on hoone ehitatud 1995. aastal suvilana ja on 2015. aastal renoveeritud ja ümberehitatud projekti alusel eramuks. Majal on kehtiv ehitusluba.
Maja vundamendiks on betoon vundament. Esimese korruse seinad on laotud vahtkukermiit blokkidest. Seinad on soojustatud ja krohvitud. Eluruumide vahelaed on ehitatud puidust ja need on mineraalvillaga soojustatud. Sauna, tehnoruumi ja garaaži vahelaed on laotud paneelidest. Maja teine korrus ja katuse konstruktsioon on ehitatud puidust. Katusekattena on siin kasutatud soonega plekkprofiil katet. Esimese korruse eluruumide seinad on kaetud kipsplaadiga. Tehnoruumi ja garaaži seinad on kaetud krohviga. Teise korruse välis – ja siseseinad on puidust, mis on kaetud väljast voodrilauaga ja seest kipsplaadiga. Majal on kaks põletatud savitellistest laotud korstent. Majal on kahekordsed plastikraamidega pakettaknad. Elamu on varustatud tsentraalse vee ja kanalisatsiooniga. Sooja vee eest hoolitseb boiler. Maja elektrikilbi võimsus on 3x 20 amprit. Maja on varustatud optilise kaabliga interneti ja teleteenuste jaoks.
KÜTTESÜSTEEM
Eramu kütmise eest hoolitseb puuküttel töötav keskkütesüsteem. Maja eluruumidesse on paigaldatud radiaatorid, mis soojuse kõikidesse ruumidesse jagavad. Lisaks on paigaldatud kaks õhksoojuspumpa, mis pere äraolekul maja soojas hoiavad ja suvisel ajal ka jahutust pakuvad. Pesuruumis on kasutatud elektri - põrandakütet. Hubasust ja mugavust lisab ka elutoas olev taimeriga pelletkamin, mis aitab külmad talveõhtud mõnusaks ja meeldejäävaks muuta. Lisaks saab köögis valmistada toitu ja lisada soojust ehtsa puuküttega pliidi abil.
KINNISTU JA AED
Maja asub valgusküllasel 918 ruutmeetrisel kinnistul. Siia on rajatud hästi hooldatud aed koos ilusa muru ja kivisillutisega kaetud jalgteedega. Lisaks elumajale on aias eraldi abihoone koos katusealuse terrassiga. See on mõnus koht koos pere ja sõpradega grillimiseks ja ühiseks ajaveetmiseks. Majas olevat siseruumi saab kasutada kas töötoana või panipagana. Kinnistul on olemas ka oma puurkaev, mida saab kasutada aia kastmisel. Krunt on piiratud aiaga, millel on nii jalg, kui autovärav.
ASUKOHT
Vatsla küla asub Tallinast ainult 10 minuti autosõidu kaugusel. See on mõnus koht eemal linnakärast ja sagimisest. Siin piirkonnas on valdavalt üksikelamud ja suvilad. Maja paikneb vaikses ja rahulikus individuaalelamute rajoonis, kus on uued kergliiklusteed jalutamiseks ja jalgrattaga sõitmiseks. Maja asub sisekvartalis vähese liiklusega tänaval, mis tagab privaatse, turvalise ja looduslähedase elukeskkonna. See tähendab ka, et kõik linna hüved on Teie käeulatuses, kuid samas saate nautida rahu ja vaikust oma maakodu õuel.
Ühistranspordi lähim bussipeatus asub ca 350 m kaugusel Vatsla tee ääres.
Vaid 10 minuti autosõidu kaugusel Rocca al Mare keskusest, 5 minutit Tabasalu keskusest, kus on koolid, lasteaiad, spordikeskused, ujula, tenniseväljakud ja mitmed erinevad toidupoed. Ehitamisel on Vatsla küla ja Tabasalu vaheline kergliiklustee, mis peagi valmib.

Kui kõik see on Teile oluline ja kõnetab, siis võtke julgelt ühendust, et saaksime koos seda põnevat maja vaatama minna!


Raul Kalep
Raul Kalep
Maakler / Kliendihaldur
 
  • 5647 3773
  • See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
  • Profiil